Onderwijsverhalen : jubileumuitgave 90e jaargang JSW. - Klabbers, Vincent, ....- (Baarn : Bekadidact, 2006)
In het kader van het 90-jarig bestaan van JSW stelde Vincent Klabbers dit JSW-boek samen. In dit boekje zijn 32 columns gebundeld die in de loop der jaren van van de hand van deze auteur zijn verschenen in JSW. De columns worden per hoofdstuk ingeleid door de auteur. In de columns beschrijft Klabbers zijn ervaringen in het onderwijs, waarmee hij de lezer ontroert, verwondert, laat lachen, dromen en nadenken.
Keywords: Coöperatief leren; Onderwijs -- Nederland; Onderwijsvernieuwing