Atlas van de immunologie. - Burmester, Gerd-Rüdiger, ....-; Pezzutto, Antonio, ....- (Baarn : Sesam, 2005)
Inhoudsopgave : Basisprincipes.Laboratoriumtoepassingen.Klinische immunologie.Bijlage.
Keywords: Immunologie