Mobiele communicatie. - Schiller, Jochen, ....- (Amsterdam : Pearson Education, 2005)
Inhoudsopgave : 1.Inleiding.2.Draadloze transmissie.3.Medium access control.4.Telecommunicatiesystemen.5.Satellietsystemen.6.Broadcastsystemen.7.Draadloos LAN.8.Mobiele netwerklaag.9.Mobiele transportlaag.10.Ondersteuning voor mobiliteit.11.Vooruitblik.