Tatou le matou : le Français pour les petits: cahier d'activités. (Paris : Hachette)
Tatou le Matou is een kindvriendelijke methode voor taalinitiatie in het Frans. Deze methode voor vervroegd tweedetaalonderwijs werd ontwikkeld door Franstalige auteurs voor anderstalige kinderen mét het accent op de vaardigheden luisteren en spreken. Tatou is een leuke, lieve en schattige poes die stapje na stapje de kinderen inwijdt in de Franse taal. Aan de hand van prettige basisactiviteiten en uitbreidingsprojecten doet Tatou de kinderen met alle zintuigen proeven van de Franse taal en cultuur. Methode voor initiatie Frans in de 3e kleuterklas, 1e, 2e, 3e en 4e leerjaar.
Keywords: Frans -- Basisonderwijs