Gezondheidswijzer Alzheimer : deskundige en betrouwbare adviezen. - Mayo Clinic. Medische staf.; Stichting Alzheimer (Zeewolde : Cambium, 2005)
Deskundige en betrouwbare adviezen over hoe u omgaat met dementie in uw omgeving
Keywords: Dementie; Ziekte van Alzheimer