Ecolizer : designwijzer. (Mechelen : OVAM, 2005)
De Ecolizer is het nieuwe ecodesign ontwerpinstrument van de OVAM dat gebruik maakt van de eco-indicator '99 methode. Met de Ecolizer richt de OVAM zich tot alle ontwerpers en bedrijven die producten ontwerpen en op zoek zijn naar een inschatting van de milieu impact hiervan.
Keywords: Materiaaleigenschappen; Milieubewuste productontwikkeling