Van beginnende geletterheid tot lezen : kopieermap voor groep 1,2 en 3. - Loeve, Dick, ....- (Drunen : Delubas.)
Beginnende geletterdheid begint bij voorlezen en visuele en auditieve spelletjes. Het boek bevat hiervoor talrijke leuke suggesties. Maar kleuters zijn ook best in voor letterspelletjes en leren ook de letter van hun eigen naam. Kortom een schat aan ideeën die te gebruiken zijn bij eigen thema's en projecten. Naast het boek zijn bovendien ook heel veel speelse aansluitende werkbladen verkrijgbaar.
Keywords: Aanvankelijk lezen