Operating systems : theorie, ontwerp en praktijk. - Stallings, William, 1945- (Amsterdam : Pearson Education, 2005)
In Operating systems worden de concepten, de structuur en mechanismen van besturingssystemen behandeld. De aard en kenmerken van de huidige generatie besturingssystemen worden door William Stallings helder en volledig besproken. De auteur geeft ook inzicht in de afwegingen en beslissingen die om de hoek komen kijken bij het ontwerpen van de systemen. Het boek is in eerste instantie bedoeld voor studenten informatica, computer- en electrotechniek
Keywords: Operating systems