Zeg! : een BLIK op vol GOK. - Werkgroep PADO (Waasmunster : Abimo, 2004)
ZelfEvaluatie Gok-werking
Bestaat uit: handleiding en kijkwijzer, registratiedocument en diskette.
Keywords: GOK; Kwaliteitszorg