Zo geoefend : huiswerkblaadjes voor rekenen. (Mechelen : Wolters Plantyn, 2005)
Wat kinderen leren tijdens de lessen wiskunde, willen ze vaak nog eens thuis oefenen of tijdens een rustig moment in de klas. Er bestaan vele boekjes met rekenoefeningen, maar echt inoefenen heeft maar zin als de leerinhouden aansluiten bij wat in de klas geleerd is. Daarom is er nu Zo geoefend!. De taken in de boekjes sluiten aan bij de lessen van Zo gezegd, zo gerekend!. Ze zijn bruikbaar als huiswerkblaadjes, als oefenmateriaal voor zelfstandig werk, bij contractwerk of in de rekenhoek. Voor elk leerjaar zijn er 32 blaadjes, uitgegeven als handige scheurblokjes (formaat 19 x 27 cm, met gaatjes om de blaadjes op te bergen in een ringmap). Op de keerzijde staat telkens een toelichting en tips voor de ouders.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs