Pluk een lied. - Loobuyck, Rik, ....-; Vereecke, Kurt, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2002)
Pluk een lied biedt vlotte nieuwe kinderliedjes voorzien van eigentijdse arrangementen en gevarieerde activiteiten die beantwoorden aan de eindtermen muzische vorming.
Begeleidend boekje bij de gelijknamige cd's.
Keywords: Muzikale vorming -- Basisonderwijs