Het groot communicatiedenkboek - Piët, Susanne, 1947-2020 ([Amsterdam] : Prentice Hall, 2005)
Blok 1 Het wezen van communicatie 1 Communicatieontwikkeling en psychologische gevolgen 2 Communicatie als idee Blok 2 Massacommunicatie, media en publiek 1 Inleiding 2 Voorlichting 3 Het interview 4 Strategie vooromgaan met de media 5 Spreken voor radio en televisie 6 Presenteren voor een publiek Blok 3 Vis-à-viscommunicatie 1 Emotie in persoonlijke communicatie 2 Inzicht in de persoonlijke communicatie 3 De taal van de stilte 4 Technieken in persoonlijke communicatie 5 Onderhandelen en vergaderen 6 Brainstormen en andere technieken Blok 4 Organisaties, cultuur en communicatie 1 Inleiding 2 Cultuurtesten 3 Veranderingsmanagementen communicatie 4 Leidinggeven, managementstijlen en coachen 5 Management van tijd en innovatie 6 De communicatieafdeling en kwaliteit van dienstverlening Blok 5 Communicatiestrategie; planning en uitvoering 1 Inleiding 2 Van communicatiestrategie naar organisatie, planning en uitvoering 3 De communicatie audit 4 Vernieuwing in communicatie 5 Omgaan met externe opdrachtnemers
Keywords: Communicatiemanagement