Wiskunde. (Mechelen : Wolters Plantyn, 2006)
Wat moet mijn kind kennen? Hoe kan ik het helpen bij zijn huiswerk? Waar vind ik correcte uitleg over de te kennen leerstof? Waar vind ik extra oefeningen om de leerstof met mijn kind te oefenen? De reeks Thuisbasis kan je hierbij helpen! Dit oefenboekje is conform met de Vlaamse leerplannen en is geschreven door Stan Gobien en Roger Sannen. Bovendien bestaat dit oefenboek voor alle leerjaren van de lagere school en is er voor kleuters Thuisbasis Wiskundige initiatie! Thuisbasis is dé steun om je kinderen te begeleiden tijdens het schooljaar of in de vakantie. Met de oefenboekjes Thuisbasis Wiskunde kun je samen met je kind op een aangename, leerrijke, speelse en gestructureerde manier alle basisleerstof oefenen die het op school leerde. Bovendien wordt voor elke activiteit op een eenvoudige manier duidelijk beschreven hoe je de leerstof kunt uitleggen en oefenen! Thuisbasis Wiskunde dat zijn ? 55 activiteiten om alle leerstof van de Vlaamse leerplannen te oefenen: - duidelijke en gestructureerde activiteiten; - probleemstelling in vraagvorm, gevolgd door eenvoudige en duidelijke uitleg; - ruimte voor oefenen en herhalen; - tips en uitleg voor ouders. 6 overzichtstoetsen om de leervorderingen na te gaan - korte toetsmomenten - welke leerstof is gekend en waar is nog wat extra oefening nodig? En nog meer ? - nuttige tips voor het verwerven van basisvaardigheden - oplossingen per activiteit in het boek.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs