Webdesign met Studio 8 : een geïntegreerde training in Dreamweaver, Flash, Fireworks en Contribute. - Bosselaar, Patricia, ....- ([s.l.] : Pearson Education, 2006)
Inhoudsopgave Inleiding Dreamweaver 8 Een website definiëren in Dreamweaver Links en hyperlinks Een webpagina maken CSS Lay-out van webpagina's Behaviors Flash, Flash Video en FlashPaper Library-items en templates Beheer van websites Dynamische pagina's FIREWORKS 8 Afbeeldingen maken Optimaliseren en exporteren Animated GIF Fireworks en Dreamweaver FLASH 8 Werkomgeving Vectoren en tekst Library, symbool, instance Lagen en scènes Animatie Interactiviteit Geluid, bitmaps en digitale video Testen, optimaliseren en exporteren CONTRIBUTE Werkomgeving Werken aan webpagina's U bent in een pagina aan het werk...wat nu? Handig om te weten De Contribute-administrator INDEX
Keywords: Dreamweaver; Flash; Studio 8.; Webdesign