Het project : stappenplan voor de aanpak van een project. - Verhaar, Jan, 1949- (Amsterdam : Boom, 2007)
Het project is een uitgewerkt stappenplan dat studenten houvast biedt bij de aanpak van een project, zowel bij de opzet als de begeleiding ervan. Studenten leren hoe ze gezamenlijk een project afbakenen en definiëren, en hoe ze vervolgens een projectplan schrijven. De uitvoer, evaluatie en rapportage van het project komen aan de orde, waarbij steeds ook aandacht wordt besteed aan de belangrijkste managementvaardigheden van de projectleider. Deel A: Theorie 1) Het project 2) Structureren en faseren Deel B: Toepassing 3) Projectvoorstel 4) Programma van eisen 5) Projectplan 6) Uitvoeringsprogramma 7) Faseresultaten van de overige resultaten Bijlagen Literatuur Register Over de auteur
Keywords: Projectmanagement