Oog voor detail : kijk op het moderne interieur. - Trocmé, Suzanne, ....- (Warnsveld : Terra, 2005)
- Een helder en praktisch boek over de functie van details in het moderne interieur. - Over structuur en textuur van muren, vloeren, trappen, sanitair, verlichting, verwarming en bergruimten. Maar ook over meubels, stoffering, decoratie en kunst. - Aan de hand van 25 casestudies laat Trocmé zien hoe je je interieur karakter geeft door juist op de kleine dingen te letten. - Geen over-gestyleerde interieurs, maar echte huizen waar geleefd wordt door echte mensen.
Keywords: Woninginterieurs