Smakers : jongeren en cultuur... (Brussel : Cultureel jeugd Paspoort, 2004)
Smakers, jongeren en cultuur brengt de jongeren en cultuur van vandaag in beeld. Elke editie van Smakers blikt terug op de belangrijkste zaken die dat afgelopen jaar in de wereld van jongeren (15- tot 25-jarigen) en cultuur kwamen bovendrijven.
Keywords: Jeugd en cultuur; Jeugd -- Gidsen