Algemene economie. - Houthoofd, Noël, ....-; Bracke, Roeland, 1978- (Gent : Academia Press, 2006)
Een algemene inleiding tot de economie gericht studierichtingen die op korte tijd willen kennis maken met de belangrijkste economische topics: - Het economisch probleem en de welvaart - De economische kringloop - De consumptiehuishouding, consumentengedrag - De productie, producentengedrag - De financiële markt, het geld, de inflatie - Betrekkingen met het buitenland - Inkomensvorming en inkomensverdeling - De overheidshuishouding - Evolutie van het nationaal inkomen - Economische bewegingen
Keywords: Economie