Beroemd! - van Hooft, Mieke, 1956-; Schaap, Annet, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
Pepita doet mee aan een songfestival. Ze heeft goed geoefend op haar lied. Maar o, wat is ze zenuwachtig! Als ze aan de beurt is, gaat het helemaal mis. Pepita is te misselijk om te zingen. Gelukkig wil papa het wel in haar plaats doen. Als dat maar goed afloopt.
Leeftijd: 6+
Keywords: Wedstrijden; Zingen