De vondst van het stiekeme circus. - Vriens, Jacques, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 Oma is bijna jarig. Joost, Eefie en Nina willen dit jaar graag iets anders doen dan het eeuwige toneelstukje. Een circus, dat zou leuk zijn! Helaas denkt grote broer Pepijn daar anders over. Die vindt het maar kinderachtig. En vader Jan vindt het helemáál geen goed idee. Maar de Bende van de Korenwolf geeft niet op. Oma zal - hoe dan ook op haar verjaardag worden verrast! 8+ AVI 8
Keywords: Circussen