Geklutste geheimen met strafwerk toe. - Slee, Carry, ....-; Stam, Dagmar, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 Jeroen zit in de nesten. Hij heeft gezien dat het geldkistje uit de klas werd gestolen, maar hij durfde er niets over te zeggen. Maar nu loopt het helemaal uit de hand. Het is niet zeker of het schoolreisje wel kan doorgaan en er zijn klasgenoten die beginnen te denken dat híj de dader is. Jeroen raakt steeds verder in de problemen. Hoe redt hij zich hieruit? 8+ AVI 7
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Keywords: Schoolleven