De schat van de boekaniers. - Lagrou, Patrick, 1949- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006
Bloeddorstige zeerovers, met goud beladen galjoenen, verzonken schatten en onbewoonde eilanden! Iedereen droomt er wel eens van. Ook Marijn. In die tijd had hij willen leven. Zeker nu hij al enkele jaren op een Caraibisch eiland woont. Op een dag krijgt hij de kans van zijn leven. Hij mag een piratenschat helpen opsporen en bovenhalen. Met alles wat er nog aan vastzit. Enkel de piraten ontbreken nog. Maar Marijns mooie droom wordt een nachtmerrie als hij opeens oog in oog komt te staan met échte zeerovers...
Leeftijd: vanaf 12-13 jaar
Keywords: Avonturen; Zeerovers