Een opa met gaatjes. - De Doncker, Wall, ....-; Westerduin, Anne, 1945- (Wommelgem : Van In, 2006)
De opa van Hanne beslist om naar een bejaardentehuis te gaan. Als Hanne hem opzoekt, doet opa een beetje vreemd, hij noemt haar Liesje en vergeet zo veel. Hanne begrijpt alles niet zo goed, maar aanvaardt haar nieuwe opa en dat heeft ook zijn leuke kanten.
Leeftijd: 7+
Keywords: Dementie