Paniek in de leeuwenkuil. - Van Loon, Paul, 1929-2009; Van Look, Hugo, 1960- (Wommelgem : Van In, 2006)
Er is ingebroken in de Leeuwenkuil! De geheime boomhut van Daniël en zijn zus Suzina is besmeurd met bloedrode spetters. Daniël en Suzina laten het er niet bij zitten. Ze moeten weten wie de dader is. Het is lastiger dan het lijkt om de waarheid te achterhalen.
Leeftijd: 7+
Keywords: Dierentuinen; Pesten