De vloek van woestewolf. - Biegel, Paul, ....-; Hollander, Carl, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 Dokter Kroch is een klein, driftig mannetje. Op een dag ontvangt hij een kist met goud van ene Hertog van Woestewolf. De Hertog schrijft dat hij aan goudkoorts lijdt en vraagt aan de dokter om hem te helpen. Samen met Valet gaat hij op zoek naar de Hertog van Woestewolf. Bestaat hij echt? En waar woont hij dan? Hun zoektocht wordt steeds griezeliger en de struikrovers Oenk en Boenk zorgen voor heel wat ellende. Toch geeft de dokter niet op. In een stadje, aan de voet van een berg, krijgt hij uiteindelijk een ongelooflijk verhaal te horen.
Leeftijd: 9+
Keywords: Griezels