Voor altijd samen, amen. - Kuijer, Guus, 1942-; Hoogstad, Alice, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 Polleke heeft het bepaald niet makkelijk. Ze ging al twee jaar met Mimoem. Maar ineens maakt hij het uit omdat zijn ouders willen dat hij met een Marokkaans meisje trouwt. Pollekes moeder is ook een rare. Ze is smoorverliefd op Wouter, Pollekes meester. En ook Spiek, de vader van Polleke, zorgt voor de nodige problemen. Hij is verslaafd. Polleke wordt soms stapelgek van al die ingewikkelde mensen om haar heen. Gelukkig heeft ze opa en oma op de boerderij en een kalfje dat naar haar vernoemd is. 10+
Leeftijd: vanaf 10-11 jaar
Keywords: Vriendschap