Antoon en Mirabella. - Boonen, Stefan, 1966-; Bosschaert, Greet, 1954- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 Antoon pende en pende. Schreef alle wensen in zijn rode boekje. Zijn broekzak gevuld met euro's. Hij verbaasde zich, woord na woord, over alles waarom iedereen zomaar verliefd werd. Net zo makkelijk als ze ijsjes aten of aan iemands haar trokken. Verliefd worden leek hem net iets heel moeilijks. Een verhaal over het hele fijne en ontzettend moeilijke van verliefd zijn en zo. 8-10 jaar
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Keywords: Verliefd zijn