Met de kont tegen de krib. - Franck, Ed, 1941-; Dendooven, Gerda, 1962- (Wommelgem : Van In, 2006)
Tim is een beetje eigenwijs en koppig, vaak ondeugend en nieuwsgierig. Soms stout, soms lief en nergens bang voor. Hij heeft een ongelooflijk grote fantasie en bovenal een eigen willetje. Tim flapt er de gekste dingen uit. Wat grote mensen van hem denken kan hem gestolen worden. Elke dag beleeft Tim een ander gek avontuur!
Leeftijd: vanaf 10-11 jaar
Keywords: Gezin; Opgroeien; Stout zijn