Saar en de koe. - Wille, Riet, 1954-; Berebrouckx, Annemie, 1970- (Wommelgem : Van In, 2006)
Boer koen heeft een koe. Ze heet nel. Koen is niet lief voor nel. Nel heeft kou en ze is ziek. Saar is heel boos op koen. Weet je wat ze doet? Lees maar.
Leeftijd: 6+
Keywords: Dierenmishandeling