Aa bee see van Vos en Haas. - Vanden Heede, Sylvia, 1961-; Tjong Khing, Thé, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
BOEKENTOPPERS 2006 A is het begin van het alfabet. Je zegt aa, bee, see en gaat door tot zet. Z zit achteraan. Het alfabet is afgelopen. Dit boek gaat dicht. Een ander boek gaat open. Voortaan kun jij alle letters aan. 4+
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Taal