Klein-Mannetje heeft geen huis. - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Wommelgem : Van In, 2005)
Klein-Mannetje heeft geen huis meer. Waar moet hij nu slapen? Een boom is te hoog. Een Jampot te benauwd. En in de koffiepot en het konijnenhol is het veel te druk. Gelukkig ziet Klein-Mannetje ineens een klein vrouwtje. Misschien heeft zij een huis?
Leeftijd: 5+
Keywords: Wonen