Wow, wat een wolf! - Boonen, Stefan, 1966-; Boonen, Stefan, 1966-; Daenen, Frank, ....- (Wommelgem : Van In, 2006)
Dit is het verhaal van een konijn. Een konijntje, om eerlijk te zijn. Het heet Laps. 'Laps is een piepkonijn', lachen zijn vrienden soms. Laps verlaat zijn nest en gaat op zoek naar de wolf. Want die kan hem vast wat leren, denkt Laps. Over groot worden. Over wolf worden. Maar wolven zijn gek op konijntjes.
Leeftijd: 7+
Keywords: Anders zijn