Ik woon dus ik ben : een reportage van jongeren die begeleid zelfstandig wonen : Woonzinnig! - Dermaut, Dirk, ....-; Mechnig, Sibylla, ....- (Antwerpen : Garant, 2007)
Inhoudsopgave Thema 1: Op zoek naar een huis Thema 2: Betaalbaarheid Thema 3: Woonkwaliteit Thema 4: Blij met het zelfstandig wonen Thema 5: Zelfstandig begeleid Thema 6: Ik, familie en vrienden
Woonzinnig! is een project van de Oost-Vlaamse Preventiewerking Jongerenwelzijn van het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van de Vlaamse Overheid.
Keywords: Begeleid wonen -- Jeugd