Kobe is jarig! : prentenboek voor de jarige kleuter. - De Bode, Ann, 1956- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2006)
Kobe is jarig en dat wordt gevierd. Kobe krijgt van juf de verjaardagskoffer mee naar huis. Daarin mag hij voor één dag al zijn lievelingsspullen meenemen naar de klas. Op het einde van de dag wacht er thuis nog een leuke verrassing voor Kobe? Kobe is jarig is een leuk prentenboek dat elke jarige kleuter zal aanspreken... thuis en op school. Het prentenboek nodigt uit om samen met je kleuter(s) te zoeken, te tellen en te praten. Bij elke bladzijde horen een aantal zoekopdrachten. Kobe is jarig! is ontwikkeld in samenwerking met het VVKBaO. Het prentenboek sluit aan bij een activiteitenbundel voor de kleuterklas. Deze activiteiten kaderen in de visie van het Ontwikkelingsplan voor het kleuteronderwijs.
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Jarig zijn