Pannenkoeken! - L'Ecluse, Lucrèce, ....-; Schacht, Linda, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2002)
Oma is jarig en dat wordt gevierd op de kinderboerderij. Chloë en mama zijn er al. Papa komt pas later. Dan zullen ze pannenkoeken eten. Chloë is erg ongeduldig. Ze geeft de geitjes en de kippen wat te eten. Ze schommelt en ze klimt op het rek. En telkens opnieuw vraagt ze of papa al in aantocht is. Eindelijk is papa daar. De smulpartij kan beginnen... Maar waar is Chloë opeens naartoe?
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Boerderijen; Jarig zijn; Kinderboerderijen