Wolkje weet het niet. - Polfliet, Tim, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2002)
Wolkje heeft verdriet. Wolkje is de kleinste van alle Kaapse wolken aan de andere kant van de Horizon. Hij weet niet wat hij wil worden. Je hebt wolken die lijken op een kers of op een kanarie, op een hoed of op een schaap. Maar Wolkje weet niet wat hij wil. "Ik wil iets groots worden," zegt hij. "Iets wat nog niemand heeft gezien."
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Anders zijn; Beroepen; Verdrietig zijn; Toekomstdromen; Wolken