En nu lekker slapen, Sam! - Hest, Amy, ....-; Jeram, Anita, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2004)
Het is bedtijd, maar kleine Sam wil niet slapen. Mamma Beer legt zijn knuffelbeesten om hem heen, leest voor uit zijn favoriete boek en brengt hem warme melk. Maar Sam wil nog steeds niet slapen, want mamma Beer is het allerbelangrijkste nog vergeten.
Dit boek hoort bij het thema KNUFFELS van Puk en Ko
Leeftijd: 3+
Keywords: Beren; Slapen