In een bos. - van Eeden, Maria, ....-; Fienieg, Annette, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2003)
Er is een bos met een boom. En nog een... en nog een. Er is ook een roos. En een aap en een beer maar... er is nog meer. 6+ AVI 1
Leeftijd: 6+
Keywords: Dieren; Reuzen