Het kerstclowntje. - Hol, Coby, 1943-2012 (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2003)
Het is bijna Kerstmis. Stijn en mama kopen versiering voor in de kerstboom. Stijn kiest een clowntje uit. Hij hangt het niet in de boom, maar speelt ermee en neemt het mee naar bed. 's Nachts maakt het kerstclowntje Stijn wakker. Het sneeuwt! Stijn en het kerstclowntje maken een sneeuwpop en sleeën de helling af. Dan komen ze de kerstman tegen. Hij moet nog heel veel pakjes rondbrengen en kan een beetje hulp best gebruiken. 3+
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Feesten; Kerstmis