De rommeldraak. - De Wijs, Ivo, ....-; Van den Hurk, Nicolle, ....- (Meerhout : Zwijsen, 2003)
'Help', riep de koning, 'de draak is er weer!' 'Wat moeten we doen?' vroeg de koningin. 'We moeten hem wegjagen', zei de koning. De koning probeerde e draak te raken met een schemerlamp. de koningin gooide met de theepot. De koning en de koningin smeten een stoel naar beneden. En een matras. En een paraplu. En toen ... per ongeluk ... hun eigen dochter. 'Help!' riep de koningin.
Leeftijd: 5+
Keywords: Draken; Fantasiefiguren