Plons! - Waddell, Martin, 1941-; Barton, Jill, 1940- (Rotterdam : Lemniscaat, 2004)
Floortje, het varken, heeft het heel warm. Ze ziet de eenden vrolijk spetteren in het water. En hoewel het niet normaal is voor varkens om het water in te duiken, neemt Floortje een aanloop en. plons! 3+
Dit boek boort bij het thema OEF, WAT WARM! van Puk en Ko
Leeftijd: 3+
Keywords: Boerderijen; Seizoenen