Hond gaat logeren. - Minne, Brigitte, 1962-; Aertssen, Kristien, 1953- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2002)
Papa en mama gaan een avondje uit. Hond mag bij oma en opa logeren. Hij eet een berg wafels en luistert naar oma's verhalen. Dan is het bedtijd. Hond en Konijn mogen in het oude bed van mama slapen. Maar Hond kan de slaap niet vatten en roept oma of opa: hij moet naar het toilet, hij heeft dorst, hij is bang in het donker... Dan heeft opa een heel goed idee! 3+
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Bang zijn; Grootouders; Logeren