De doos van beertje. - Boon, Mario, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2003)
Beertje heeft een grote doos. En daarin zitten allerlei leuke dingen. Beertje toont ze je maar al te graag: een rode race-auto, een blauwe bal en nog veel meer. Wanneer Beertje alle speelgoed uit de doos gehaald heeft, is het tijd om op te ruimen. Help jij hem een handje? 3+
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Keywords: Kleuren