Koninginnenhapjes. - Schacht, Linda, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2002)
De mama van Boudewijn houdt heel veel van de koning. Ze zou dolgraag kok in het paleis worden. Maar de koning heeft al een kok. Dus kookt mama voor Boudewijn. Ze maakt allerlei lekkere, koninklijke hapjes klaar die Boudewijn niet lust. Op een dag heeft mama koninginnenhapjes gemaakt. De jongen moet aan tafel blijven zitten totdat zijn bord leeg is. Gelukkig krijgt hij bezoek van Theo, het proefkonijn. Samen slagen ze er in de koninginnenhapjes weg te werken zonder dat mama er iets van merkt. 5+
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Keywords: Voeding; Eten-Drinken