Het OCMW aan zet! Sport als niet alledaagse partner : Beleid, visie en praktijk. - Vonck, Eva, ....-; Scheerder, Jeroen, 1974-; Theeboom, Marc, 1960- (Brussel : Kunst en democratie, 2007)
1. Garantie van het recht tot deelname 2. Sport en integratie 3. Lokaal beleid als stimulator tot (sport)participatie 4. Buurtsport 5. Praktijkvoorbeelden
Keywords: Opbouwwerk -- Buurtsport; Sport en integratie; Sport -- Kansarmen