Praktische cursus : spelling. - Klein, Maarten, 1947-; Visscher, Mieke, ....- (Groningen : Wolters-Noordhoff, 2006)
Praktische cursus spelling is een compact boekje en ideaal voor studenten die snel hun kennis over spelling willen opfrissen. Op heldere en beknopte wijze beschrijft het boekje de nieuwe spellingregels anno 2005! Tussen de regels door maakt de student kennis met zowel de nieuwe als klassieke struikelblokken. Praktische cursus spelling bevat een grote hoeveelheid oefeningen en toetsen. De antwoorden bij de oefeningen zijn achter in het boek opgenomen.
Keywords: Nederlandse spelling