Zo krijgen leuke ouders leuke kinderen : een luchthartige, maar doelgerichte gids voor opvoeders. - Addison, Elaine, ....- (Arnhem : Terra, 2007)
Elaine Addison is een moderne Mary Poppins. 'Opvoeden is leuk' is haar devies. Hoe leuke ouders leuke kinderen krijgen bevat alles wat je moet weten over koters in de leeftijd van zes maanden tot vijf jaar. Van het belang van rede, regels en regelmaat tot praktische tips om de boze blik van een peuter om te toveren in een vrolijke schaterlach. Ups en downs, praten, slapen, drammen en dromen - het komt allemaal aan de orde. Addisons frisse blik en no-nonsense benadering zijn een inspiratie voor iedere opvoeder.
Keywords: Onderwijs en opvoeding