Hoe breng ik mijn kind (en mezelf) structuur bij : een gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners. - Peerlings, Wendy, ....- (Tielt : Lannoo, 2006)
Steeds meer kinderen hebben moeite om hun leven te organiseren: hun kamer is een puinhoop, ze kunnen zich niet concentreren en vergeten honderd en een dingen. Ook bij ons, volwassenen, leidt het tot stress over lunchpakketjes, gymkleren die eigenlijk gisteren al in de was moesten, gesjees naar muziekschool en clubjes. Zijn we zelf wel zo georganiseerd bezig? Dit boek helpt je om samen met je kind de dagdagelijkse taken gestructureerd aan te pakken. Een handig stappenplan zet je op een speelse manier op de juiste weg. Het resultaat? Gelukkiger en rustiger kinderen, een harmonieuzer gezinsklimaat en dus ook tevreden ouders!
Keywords: Opvoeding