De Naakte Therapeut. - Rober, Peter, ....- (Leuven : Acco, 2003)
De Naakte Therapeut is een ratatouille van verschillende stukjes uit de wereld van de psychotherapie. Peter Rober bespreekt hier dingen die vaak beter onbesproken blijven, dingen waar sommige collega-therapeuten wel in de wandelgangen over praten, maar die ze niet graag geschreven zien staan. Want het gaat in dit boek niet over de therapeut in zijn kracht en zijn mogelijkheden-niet de therapeut als heldhaftige redder-, maar over de kwetsbaarheid van de therapeut, over zijn vragen en bedenkingen. De therapeut helemaal uitgekleed dus.
Keywords: Gezondheidszorg; Psychotherapie