Een tuin voor de hele familie. - Guinnes, Bunny, ....- (Warnsveld : Terra, 2004)
Dit tuinboek heeft een wat ruimere opzet dan normaal. Guinness heeft in zijn concept een gezin met kinderen voor ogen en doet een aantal voorstellen om de tuin voor iedereen interessant te maken. De kinderen worden royaal bedacht met o.a. speelhuisjes, boomhutten, schommels en klimrekken. Voor een bezadigder gezelschap wordt een terras ontworpen, een barbecue, een vijver. Opnieuw met de kinderen voor ogen worden er beplantingsschema's gemaakt met planten die tegen een stootje kunnen of die makkelijk te kweken zijn -- door de kinderen zelf bv. Verder wordt er een konijnenhok gebouwd en naar middeltjes gezocht om vogels, egels of lieveheersbeestjes te lokken. Best bruikbaar, vooral omdat een aantal ideeën (een boomhut, een pierebadje, een barbecue) concreet en accuraat zijn uitgewerkt.
Keywords: Permanente vorming -- Tuinbouw; Tuinieren